Managerul Spitalului de Boli Infecțioase Iași: Am primit 30 flacoane de Remdesivir

Adisa Codruț |
Data publicării:
Fiolele de Remdesivir. Foto: Gilead Sciences
Fiolele de Remdesivir. Foto: Gilead Sciences

Managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, Carmen Dorobăț, spune că spitalul a primit luni, 24 august, 30 de flacoane de remdesivir.

”Avem toate medicamentele pe care am putea să le vrem la ora aceasta pentru aceşti pacienţi infectaţi cu COVID-19. Am primit 30 de flacoane de Remdesivir. Din partea Ministerului Sănătăţii am primit truse pentru recoltare şi transportul probelor pentru infecţia cu SARS COV2. În momentul de faţă lucrăm la parametri maximi. Azi dimineaţă erau doar trei locuri libere la noi în spital, aşteptam să se facă externări la Spitalul CFR. La Spitalul Militar şi la Spitalul de Recuperare nu avem locuri libere. Din nefericire, din cauza numărului mare de persoane infectate, judeţul Iaşi se situează pe locul trei la nivel naţional. Este greu să manageriem situaţia din cauza gradului de ocupare în spitalele suport, şi în mod special al locurilor libere care ar necesita şi tratament cu oxigen", a declarat managerul Spitalului de Boli Infecțioase din Iași, dr. Carmen Dorobăţ, potrivit Agerpres.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel