Mantrele și cum ne schimbă viața în bine. Recomandările unui specialist Feng Shui

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Echilibrul interior se construiește ca un turn din mai multe materiale
Echilibrul interior se construiește ca un turn din mai multe materiale

Astrologul specialist Feng Shui Nicoleta Ghiriș spune, într-o emisiune, că este foarte important ce cuvinte folosim ca să obținem ce ne dorim în viață.

Astrologul specialist în Feng Shui Nicoleta Ghiriș spune că ”universul se așteaptă de la noi la comenzi” și că ”în Univers este extrem de important gândul, este prima unealtă care ne-a fost lăsată aici, apoi este cuvântul și mai apoi este fapta”. 

Potrivit Nicoletei Ghiriș, gândurile sunt extrem de importante întrucât devin mantre și ne modelează viața. ”Trebuie să emitem unul, două sau trei gânduri, aceste mantre personale, să ne ținem de ele. Este cel mai bine ca tu să îți emiți o mantră personală. Pentru că mantra universală este universal valabilă, dar nu este pentru cine ești tu și pentru ce îți dorești tu. Și atunci este bine să ai mantra ta personală, să ai una, două sau trei mantre de care să te ții. Ți le pui pe frigider, ți le pui pe laptop, ți le pui asupra ochilor tăi, pentru că tu o să le uiți și nu o să mai știi să începi să gândești acele mantre, pentru că prima oară ar trebui să le gândești, nu neapărat să le spui, trebuie să gândești mantrele în fiecare zi ca să ajungi la ele”, spune specialistul Feng Shui Nicoleta Ghiriș. 

Expertul mai spune că ”suntem entități venite să alegem” pe pământ și că ”există un cuvânt de legătură pe care îl avem aici și trebuie să îl folosim”: ”L-am întâlnit în cartea „Conversații cu Dumnezeu” și cuvântul de legătură cu Universul este ALEG! Dacă nu spunem cuvântul aleg înainte de orice ne-am dori nu se recepționează în Univers”, potrivit DC News

Specialiștii Feng Shui susțin că este bine să nu se amestece monedele cu bancnotele - monedele strânse la un loc atrag prosperitatea - , nu strică să faci ordine în portofel, să nu se pună bonurile alături de bani sau de buletin. Experții Feng Shui recomandă să ai mereu în portofel o bancnotă de 10 lei, împăturită, într-un buzunar ascuns deoarece, zice o credință Feng Shui, va atrage mereu banii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel