MARATONUL VACCINĂRII în Capitală. Valeriu Gheorghiță: Sunt onorat să pun umărul pentru ajungerea la normalitate

Cătălina Burghelea / 07 mai 2021 / 18:21
FOTO Facebook RO Vaccinare
FOTO Facebook RO Vaccinare

Maratonul vaccinării anti-COVID  a început astăzi, 7 mai, la ora 16.00, la Sala Palatului și la Biblioteca Națională din București. 1.200 de voluntari vor vaccina orice persoană vine în cele două locații, 24 de ore din 24, până luni dimineață la ora 8.00. 

Dintre cei 1.200 de voluntari înscriși la Maratonul vaccinării anti-COVID  - 260 sunt medici, 300 asistenți medicali, 135 de rezidenți și 500 de studenți. La Sala Palatului vor fi organizate 40 de cabinete de imunizare iar la Biblioteca Națională - 10 cabinete.

Cu această ocazie, medicul Valeriu Gheorghiță a transmis, prin intermediul RO Vaccinare, că este onorat să se afle în mijlocul românilor și să pună umărul pentru ajungerea la normalitate, într-un mediu favorabil și sigur.

"Vaccinez pentru România! Sunt onorat că astăzi am prilejul să fiu în mijlocul românilor și să pun umărul pentru ajungerea la normalitate, într-un mediu favorabil și sigur. M-am alăturat personalului medical implicat în acest Maraton al revenirii la normalitate. Cu mândrie, fac parte din echipa personalului vaccinator de la fluxul 11, Sala Palatului.” colonel dr. Valeriu Gheorghiță, președintele CNCAV.", a scris RO Vaccinare pe Facebook. 

"Maratonul Vaccinării - ediția București se desfășoară în perioada 7 - 10 mai, în două locații, Sala Palatului și Biblioteca Națională, însumând 50 de fluxuri de vaccinare. Vaccinul utilizat este cel produs de compania Pfizer, fiind autorizat pentru toate persoanele cu vârsta de peste 16 ani.Evenimentul este organizat de Universitatea de Medicină şi Farmacie "Carol Davila" Bucureşti, în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bucureşti, Ordinul Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România - filiala Municipiului Bucureşti, Societatea Studenţilor la Medicină Bucureşti şi Societatea Multidisciplinară a Medicilor Rezidenţi, cu sprijinul Primăriei Capitalei, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti (ASSMB), şi al Comitetului Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV).", s-a precizat pe pagina de Facebook RO Vaccinare. 

 

???????????? „Vaccinez pentru Romania!” dr. Valeriu Gheorghiță ”Sunt onorat că astăzi am prilejul să fiu în mijlocul românilor...

Publicată de RO Vaccinare pe Vineri, 7 mai 2021
Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy