Mario Iorgulescu, urmărit penal, mutat la o clinică din UE. Procurorul de caz, înștiințat telefonic

Florina Pop |
Data actualizării: | Data publicării:
Mario Iorgulescu  FOTO: Facebook
Mario Iorgulescu FOTO: Facebook

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București nu i-au putut aduce la cunoștință lui Mario Iorgulescu acuzațiile pentru ucidere din culpă și conducerea sub influența alcoolului. Tânărul, care era internat la Spitalul  Elias din Capitală, a fost transferat astăzi la o clinică din UE.

Mario Iorgulescu, UE. Lui Mario Iorgulescu, acuzat de infracțiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, nu i s-au putut comunica acuzațiile de către procurori din pricina stării de sănătate.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au înștiințat joi, 19 septembrie, conducerea Spitalului Elias că, în cursul zilei de 20 septembrie, organele judiciare se vor deplasa la sediul unității medicale „în vederea efectuării unor activităţi procedurale care vor implica persoana în cauză”. Procurorul de caz a aflat telefonic de la reprezentanții spitalului legat de un posibil transfer al lui Mario Iorgulescu la o clinică din UE.

De ce nu au putut procurorii să meargă la spital, la Elias, ca să-i aducă la cunoștiină acuzațiile și când a fost transferat Mario Iorgulescu în străinătate, aflați pe dcnews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel