Masca, obligatorie la vot. Arafat îi răspunde lui Zegrean. Ipoteza omului înarmat. "Îl lăsăm să voteze?"

Raed Arafat. Foto: DSU
Raed Arafat. Foto: DSU

Secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, îi răspunde lui Augustin Zegrean, fostul preşedinte al CCR, pe tema purtării obligatorie a măştii de protecţie în secţia de votare. 


După ce Augustin Zegrean, fostul preşedinte al CCR, a declarat că împiedicarea unei persoane de a-și exercita dreptul la vot este o infracțiune, Raed Arafat a reacționat, pe contul său de socializare. 

Raed Arafat, replică. Ipoteză cu un om înarmat

"Discuțiile despre purtarea măștii și despre obligația de a purta masca la intrare în secția de vot continuă, invocând dreptul la vot chiar dacă nu vrea un votant să poarte masca în interiorul secției de vot. Subliniez că la intrare în secția de vot trebuie să fie asigurată o rezervă de măști pentru cei care dintr-un motiv sau altul ajung la secția de vot fără mască", a scris Raed Arafat pe Facebook. Citește continuarea pe DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel