Medic ATI, mesaj dur: „Trebuie găsiți țapi ispășitori, nu-i așa?! La riscul de infectare și de a arde, se adaugă riscul real de a fi linșați!”

Dana Lascu |
Data publicării:
Poză cu caracter informativ. Medici din secțiile de terapie intensivă COVID - 19. Foto. Spitalul Militar Central / Daniel Iancu
Poză cu caracter informativ. Medici din secțiile de terapie intensivă COVID - 19. Foto. Spitalul Militar Central / Daniel Iancu

Dr Laura Zarafin, medic primar  ATI la Spitalul Clinic Colentina din Capitală, unitate medicală COVID-19 de mai bine de un an, spune că nici țările subdezvoltate medicii nu au fost făcuți criminali și că pe lângă riscurile de a se infecta și de a arde la propriu la muncă, acum sunt în real pericol de a fi linșați. 

„Când ajungi să strigi „CRIMINALII” în fața spitalelor, chiar nu mai e nimic de făcut. 

Pot înțelege multe, dar deja nu pot înțelege cum au ajuns românii la ideea că medicii îi omoară... că doar nu noi intrăm din casă în casă să luăm cu forța oamenii ce nu pot respira pe secțiile ATI. 

Când frustrarea, sărăcia, măsurile exagerate, lipsa de preocupare pentru problemele reale ale oamenilor simpli se revarsă cu ură exact pe cei ce am ajuns la capătul puterilor încercând să ajutăm, nu știu ce se mai poate face, sincer. 

Probabil sunt în stare să intre peste noi în spitale, nu m-aș mira să fie și ajutați de cei ce ar trebui să ne apere...

La riscul de infectare, la riscul de a arde la propriu când suntem la muncă, se adaugă acum și riscul real de a fi linșați pentru că trebuie să găsim niște țapi ispășitori... nu-i așa? 

Reveniți-vă, oameni buni, că poate chiar nu va mai avea cine vă trata de nicio boală. 

Nici cele mai subdezvoltate țări nu și-au făcut medicii criminali!”, a scris dr Laura Zarafin, pe pagina sa de Facebook. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel