Medic de la Spitalul Bagdasar, răpus de COVID. 34 cadre medicale decedate de la începutul pandemiei

DCMedical Team |
Data publicării:
Un alt medic s-a stins din viață
Un alt medic s-a stins din viață

Încă un medic, de data aceasta de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, infectat cu Covid-19, a murit. Conform Solidaritatea Sanitară, el este al 34-lea cadru medical pierdut în lupta cu COVID-19. 

Medicul de la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, care era ortoped, avea 60 de ani. El internat la Institutul Matei Balș din Capitală, în stare gravă. Decesul a survenit vineri, iar anunțul a fost făcut de unul dintre colegii săi, pe Facebook. 

Medicul este al 34-lea cadru medical decedat din cauza COVID-19 în România, conform platformei Solidaritatea Sanitară (link direct).

De la începutul pandemiei și până acum 6.082 de angajați din sistemul sanitar au fost infectați cu coronavirus.

Avem 264 de spitale din 42 de județe care au declarat că au avut infectați și practic una din 25 persoane infectate în România e salariat din Sănătate, mai arată sursa citată. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel