Medic, mesaj tranșant pentru George Buhnici: Te-aș lua într-o maternitate. Te-aș lua într-o secție ATI să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui cu boli și cicatrici

Sonia Baciu |
Data publicării:
medic. Colaj George Buhnici si Amin Zahra @ Facebook
medic. Colaj George Buhnici si Amin Zahra @ Facebook

Medicul Amin Zahra a reacționat în urma declarațiilor făcute de George Buhnici la adresa femeilor.

George Buhnici a intrat în colimatorul tuturor pentru declarația pe care a făcut-o cu privire la aspectul exterior al femeilor și fetelor care merg la mare și care în opinia sa ar trebui mai bine să dea o tură de ”săliță”.

Iar printre cei care au reacționat au fost atât persoane simple, internauții care îl urmăreau încă de pe vremea când era în trustul Pro TV, ori de când era arestat în Bulgaria, cât și persoane publice, femei și bărbați, care s-au poziționat luând apărarea femeilor care se luptă cu vergeturile și celulita și arătând cu degetul spre Buhnici, dar și spre soția acestuia.

Printre persoanele publice se numără și medicul Amin Zahra, care la invitat, politicos, într-un tur la maternitate, nu de alta, dar să vadă de unde pornesc acele vergeturi pe care multe din femei le au, că își doresc sau nu.

”Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici.

Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală", a spus George Buhnici. Citește mai multe despre declarațiile sale AICI.

George Buhnici, derapaj grav: Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi

Medic, replică dură pentru George Buhnici

”Domnule Buhnici, v-aș lua cu mine într-o maternitate să vedeți prin câte chinuri trece o gravidă după nouă luni de sarcină.

Să vedeți cu ce cicatrici rămân!

Dar nimic nu mai contează în ochii mamei și a proaspătului tătic, decât conexiunea care se crează între ei în momentul în care își țin în brațe copilul.

Pentru acești părinți, singurul gând este…  Copilul lor să fie sănătos”, a scris medicul pe contul său de socializare.

Vergeturile și celulita, ”modificări perfect normale” pentru femei

”Mama mea a născut cinci copii, iar corpul ei a suferit modificări perfect normale!

Imperfecțiunile pe care le-ați înșiruit le are și mama mea și cu siguranță multe femei.

Pentru ea nu a fost mai importantă pielea imperfectă, dar atât de perfectă în ochii tatălui meu, ci fericirea pe care au avut-o la venirea noastră pe lume.

Și sacrificiul ei nu s-a oprit aici. Dacă ar fi mers zi de zi la “săliță” cu siguranță nu ar mai fi putut să petreacă timp cu noi și să ne îndrume atât de frumos.

Mândria, satisfacția ei nu stau într-un corp perfect lucrat, fără vergeturi.

Bucuria ei suntem noi: Un doctor, o profesoară de fizică, un programator, o arhitectă și un copil care își face viitorul ghidat de părinți și de frații lui.

Te-aș lua cu mine într-o secție de Terapie Intensivă să vezi cum se roagă un bărbat adevărat pentru soția lui, să mai fie lângă el, cu toate bolile și cicatricile din lume.

Cam despre asta este iubirea”, a mai scris medicul, adăugând că este un om realist, nu un ”fan political correctness, dar unele subiecte sunt de neatins”.

Vergeturile: cauze și remedii. Ce afecțiuni se ascund în spatele acestora

Pentru multe persoane, în special pentru femei, vergeturile reprezintă o o sursă de neplăceri. Vergeturile, care pot să apară la orice vârstă, chiar și în pre-adolescență, sunt dungi lungi, înguste sau linii care se dezvoltă pe piele.

Acestea se produc, de cele mai multe ori, atunci când pielea este brusc întinsă, fiind în mod frecvent asociat cu perioada sarcinii, femeile având o predispoziție mai mare decât bărbații.

Unde și de ce apar vergeturile

Vergeturile pot să apară pe abdomen, șolduri, coapse, sâni, partea superioară a brațelor și partea inferioară a spatelui. Apar de cele mai multe ori în timpul sarcinii, 50% dintre femei având vergeturi în această perioadă, a acumulării de greutate, apoi a slăbitului brusc, sau a pubertății, pe fondul creșterii rapide în înălțime.

Chiar dacă ele nu reprezintă o problemă de sănătate, acestea pot provoca stări de anxietate și o stimă de sine scăzută, fapt care se reflectă în viața de zi cu zi.

Vergeturile pot diferi de pielea normală prin culoare și textură, variind de la violet și roz strălucitor la gri închis. De asemenea, acestea pot fi ieșite în relief, lucru care se observă la atingere, un efect neplăcut fiind acela de senzație de mâncărime, chiar de durere a zonei afectate.

De asemenea, există câteva afecțiuni care pot provoca apariția vergeturilor, cum ar fi sindromul Marfan și sindromul Cushing. Sindromul Marfan poate provoca scăderea elasticității țesuturilor pielii, iar la pacienții care suferă de sindromul Cushing, organismul produce în cantități prea mari hormoni care duc la creșterea rapidă în greutate și la fragilitatea pielii. Citește mai departe AICI.

Vezi și: Ana Măiță, replică pentru George Buhnici: În viziunea lui, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel