Ana Măiță, replică pentru George Buhnici: În viziunea lui, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Ana Maita - Foto: Facebook Ana Maita / Facebook George Buhnici
Ana Maita - Foto: Facebook Ana Maita / Facebook George Buhnici

Ana Măiță, președintele Asociației "Mame pentru Mame", a reacționat în urma jignirilor făcute de George Buhnici la adresa femeilor.

George Buhnici a stârnit un val de controverse, după ce a avut o părere tranșantă despre aspectul fizic al tinerelor care nu au grijă de corpul lor şi care se afişează în costum de baie "cu celulită şi vergeturi". 

"Mi se pare că ar trebui să le spunem oamenilor din jurul nostru când arată bine că arată bine şi am văzut fete care arată foarte bine aici. Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi.  Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală", a spus George Buhnici. 

"Șanşa vieţii mele e o soţie care arată ca o minoră. Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?", a mai spus George Buhnici. 

Mai mult despre declarațiile lui George Buhnici, VEZI AICI

Ana Măiță, despre declarațiile lui George Buhnici: În viziunea lui Buhnici, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră

 

Principala problemă ridicată în declarațiile lui George Buhnici nu este că și-a lăudat soția, așa cum crede el, ci că a jignit milioanele de femei care nu au norocul să arate atât de bine, oricât de mult ar încerca, care din cauza unor alte probleme de sănătate nu reușesc să aibă o talie de viespe sau o piele întinsă și perfectă.

Mai mult, problema și mai mare este că România oricum se lovește de un val enorm de prejudecăți, în care dacă nu ai 90 - 60 - 90 nu ești ok, iar dacă ai un început de celulită sau vergeturi ești judecată și pusă la zid, umilită și batjocorită. 

În România, goana după "ce spune lumea" este principala cauză de frustrare și complexare. 

Ei bine, în urma declarațiilor sale, au apărut o mulțime de replici, printre care și replica Anei Măiță, președintele Asociației "Mame pentru Mame".

Printre multe argumente, potrivit ei, "partea cu adevărat gravă a chestiunii este faptul că, în viziunea lui Buhnici, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o minoră", în condițiile în care România se află în topul țărilor în care minorele și femeile sunt abuzate. 

Testul de virginitate, drama României anului 2022. Ana Măiță: Mă sperie! DESTUL, suntem printre cele mai violate și abuzate femei din Europa

"Partea buna: merg la "săliță".

Partea și mai bună: nu m-aș uita la Buhnici nici cu fundul meu dus la "săliță".

Până aici am tratat secțiunea de can-can a declarațiilor publice, date într-o stare incertă de luciditate, de cel mai popular jurnalist de IT din Romania, cu o prezență publica atent curatoriată de ProTV timp de ani de zile cât Buhnici a fost acolo imaginea jurnalismului de tech&IT (nu mai este de vreo 2 ani, înțeleg).

Mi-am permis sa o fac cu nițel umor căci pretențiile lui Buhnici să li se permită intrarea la festival numai femeilor cu buci tonifiate pentru placerea lui vizuală sunt doar sexiste și grobiene, ceea ce in Romania nu e mare scofală, din păcate.

De-aici încolo însă o să zic despre partea cu adevărat gravă a chestiunii: faptul că în viziunea lui Buhnici, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unei femei este să-i spui că arată ca o "minoră".

Concediu menstrual și absorbante gratuite pentru femeile din România. Ana Măiță: Câteva zile de concediu plătit. Atât de logic și simplu

Compliment pe care, de-altfel, i-l adresează șugubăț, spre oroarea mea, propriei soții. Asta în țara unde sunt la ordinea zilei violul și abuzul sexual al fetițelor minore (scuzați pleonasmul dar zic sa clarificam ce înseamnă "minoră" in caz că are cineva dubii). Oare sub crusta curata și simpatică a lui Buhnici, atent construita, se ascundea mereu un libidinos grobian cu pofte pedofile? Daca da, atunci tot ce pot sa zic e că sunt bune și festivalurile astea la ceva că mai vedem și noi cum sunt oamenii în realitate. Daca nu, atunci poate următoarea ieșire a lui Buhnici at trebui sa fie cu capul sub un morman uriaș de cenușă și cu gura plină de scuze publice față de românce și, la fel de important, față de propria nevastă pe care a jignit-o poate cel mai tare.

Chiar, soția lui Buhnici a zis ceva după ce partenerul ei a scos pe gură aceasta tiradă misogină și libidinoasă? Sau a luat poziția "Moisescu" (știți voi, de liniște mormântală in fața inepțiilor emanate de partener)?", a scris Ana Măiță, pe pagina sa de Facebook.

Ce a înțeles George Buhnici din tot scandalul pe care l-a declanșat? - citește aici

"Celulita NU este o condiție a persoanelor cu kilograme în plus". Ingredientul care te scapă de ea. Marinescu: Rezultate foarte rapide și bune

 

"O întrebare foarte, foarte targhetată, ce facem cu celulita? Cred că este una dintre întrebările cele mai căutate pe Google în ceea ce înseamnă îngrijirea corpului, pentru că vrem, nu vrem, celulita arată neplăcut, pentru că celulita nu este neapărat o condiție a persoanelor cu kilograme în plus, ci e o condiție a tuturor persoanelor, chiar persoane foarte slabe, chiar persoane care fac sport care pot să aibă celulită.

Celulita are o condiție hormonală și una alimentară și, evident, una sedentară. Dar, în general, pentru că așa cum am spus, sunt și persoane care fac mișcare și pot să aibă celulită, ea ar trebui luată foarte în serios, pentru că în momentul în care lași să se agraveze sau să se permanentizeze depozitele de grăsime și aspectul de coajă de portocală, pielea o să-și revină din ce în ce mai greu. Și atunci, pentru zonele cu celulită, care poate să fie pe coapse, între coapse, pe fese, poate să fie pe brațe, pentru zonele respective e foarte important să folosim produse dedicate, produse care să aibe active care chiar să stimuleze drenajul celulitei.

Citește mai departe AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel