Medicii de la Matei Balş, primii vaccinaţi anti COVID-19. Dr. Adrian Marinescu, optimist. "Şi cei care nu sunt decişi vor vrea să se vaccineze"

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr. Adrian Marinescu
Dr. Adrian Marinescu

Medicul Adrian Marinescu, a explicat pentru DC NEWS ce înseamnă pentru personalul medical de la Institutul Matei Balş să fie primul vaccinat cu dozele care ajung în România chiar astăzi. În plus, acesta s-a arătat optimist şi cu privire la cei care încă nu sunt decişi dacă să se vaccineze. 

"Vom începe 27 dimineaţa, de la ora 9:00, vaccinările la Matei Balş. Eu cred că, în primul rând, transmitem un mesaj către populaţie că e un vaccin sigur, care ne va scoate din întuneric. Suntem mândri şi entuziasmaţi că suntem primii. Până la urmă, institutul a fost în permanenţă primul la tot ce a însemnat pandemie. Primul pacient infectat a fost tratat la Matei Balş, aşa că primul vaccinat va fi tot aici.", a declarat Adrian Marinescu pentru DC NEWS. 

Optimism cu privire la sceptici

"Ar trebui un 70 la sută să fie imunizarea la ...

Citește continuarea pe DC NEWS

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel