Medicii, TÂRÂȚI prin tribunale! Doctor ATI: Zeci, poate sute de procese. „Vorba aceea, facerea de bine.....”

Dana Lascu |
Data publicării:
Sancțiune     Foto: Designed by Freepik
Sancțiune Foto: Designed by Freepik

Un medic de la Terapie Intensivă atrage atenția că deja au început să fie chemați în instanțe și pe la Poliție pentru că au intubat pacienți și s-au luptat să le salveze viețile. Spune și că vor fi zeci, poate sute de procese. 

„Știți ce se mai întâmplă cu medicii ATI COVID-19? 

Mai nou primesc informații despre plângeri penale din partea rudelor celor pierduți, răpuși de COVID-19, pentru că au intubat pacienți ...vezi Doamne ...fără accept!? 

Ce accept poți cere de la un om cu hipoximie severă și câtă valoare juridică (presupunând că ar fi realizabil) ar avea acceptul dat de o persoană într-o astfel de stare (că tot știm de toate ... 19 milioane de experți ... sigur știm și de „happy hypoxemia”). 

Nu v-am spus de luni bune că aici vom ajunge cu toții?? 

Înjurați, umiliți , f**** și cu procese de final???? 

Există o vorbă foarte potrivită „facerea de bine ............ de mamă”, a scris dr Laura Zarafin, medic primar ATI, pe pagina sa de Facebook. 

Și zeci de colegi de breaslă au comentat la postarea eu. 

„Confirm, și la noi s-a primit deja una, colegii mei, nu doar din ATI, sunt citați pentru săptămâna viitoare la poliție”, i-a scris unul dintre ei. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel