Medicul Emilian Imbri povestește ce l-a uimit în concediu. Aviz românilor care își iau liber în următoarea perioadă: Deși autoritățile…

DCMedical Team |
Data publicării:
Dr Emilian Ioan Imbri  Foto: ASSMB
Dr Emilian Ioan Imbri Foto: ASSMB

Medicul Emilian Imbri a dezvăluit, sâmbătă, 10 iulie, la Realitatea Plus, ce l-a impresionat în concediul în Spania, în contextul pandemiei de coronavirus.

"În Spania, oamenii respectă regulile. Eu am făcut patru ore până în Spania, este adevărat, cu avionul, și, practic, nu este atât de aglomerat ca la noi.

Vreau să vă spun că atunci când am ajuns acolo se raportau zilnic cam 200 de cazuri de infectări. Când am plecat spre casă, ajunseseră la peste 1000 de cazuri deja de infectări”, a început el relatarea.

Citește continuarea pe DC NEWS și află ce a descoperit el în Spania și ce l-a impresionat atât de mult. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel