Medicul Octavian Jurma, despre eliminarea testelor: Un dezastru indus. Detonezi sistemul medical!

Adisa Codruț |
Data publicării:
Octavian Jurma
Octavian Jurma

Medicul Octavian Jurma a vorbit despre noile restricții anti-COVID anunțate de autorități.

Medicul Octavian Jurma a vorbit despre noile restricții impuse de  actualități și despre excluderea perosanelor cu test negativ de la scutirea de restricții, așa cum sunt cei vaccinați.

"Este un dezastru care este indus, deja nu mai pot să cred că oamenii ăştia chiar nu îşi dau seama ce fac, eliminând testele. E ca şi cum ai pune exploziv ca să detonezi sistemul medical. Deja se încearcă un soi de lockdown pentru cei nevaccinaţi şi eu sunt unul dintre avocaţii cei mai vocali ai vaccinării şi stimulării vaccinării, dar să treci acum la măsuri care sunt literalmente aproape de violenţă şi să pui toată carantina pe nevaccinaţi mi se pare un act foarte agresiv. Abia acum asistăm la o discriminare reală pentru că, până acum, mereu aveam testul ca să justificăm că oricine se poate testa dacă nu vrea să se vaccineze. De data aceasta, asistăm la nişte măsuri luate în pripă şi disperare.

O carantină, acum, ca să fie funcţională ar trebui să fie probabil 30 de zile. În două săptămâni am ieşi din val, în următoarele două săptămâni am ieşi pe curba descendentă. Însă sub protecţia carantinei, vaccinarea ar putea să meargă într-un ritm foarte accelerat pentru că aceşti oameni pot fi anunţaţi din timp: „Vedeţi că, dacă nu vă vaccinaţi, veţi avea în continuare o carantină". Nu poţi să anunţi, de pe azi pe mâine că, dacă nu te-ai vaccinat, nu mai poţi să faci nimic în România, când toată vara le-ai promis că se vor putea distra până la iarnă. Aceşti oameni ar fi trebuit să fie anunţaţi din timp. Durează 30 de zile până când se maturizează atât imunitatea, cât şi certificatul, ca să poată circula cu el. Practic este o carantină extrem de dură aplicată celor nevaccinaţi. Propunerea mea este să extindem carantina asupra tuturor timp de 30 de zile, să stingem acest incendiu", a spus Octavian Jurma, la Antena 3. 

Citește continuarea pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel