Medicul Radu Zamfir, consilier onorific al ministrului de Interne, Marcel Vela

Adisa Codruț |
Data publicării:
Dr Radu Zamfir, directorul executiv al ANT. Foto: DC Medical
Dr Radu Zamfir, directorul executiv al ANT. Foto: DC Medical

Medicul Radu Zamfir, director al Agenţiei Naţionale de Transplant, va ocupa şi funcţia de consilier onorific al ministrului de Interne, Marcel Vela.

Medicul Radu Zamfir, supravieţuitor al accidentului de avion din Munţii Apuseni din 2014 şi director al Agenţiei Naţionale de Transplant, va ocupa şi funcţia de consilier onorific al ministrului de Interne, Marcel Vela.

"Vă pot confirma acest lucru şi vreau să vă spun că de fiecare dată când expertiza mea este utilă într-un loc, eu o pun la dispoziţia sistemului de sănătate şi a ţării noastre", a declarat dr. Radu Zamfir pentru postul Digi 24.

Conform declaraţiei acestuia, el va ocupa în continuare funcţia de director al Agenţiei Naţionale de Transplant, arată surese citate de agerpres.ro.

Radu Zamfir - membru al echipei medicale care s-a prăbuşit cu avionul, în urmă cu cinci ani, Munţii Apuseni - este director executiv al Agenţiei Naţionale de Transplant de la începutul lunii martie a.c, fiind numit de către fostul ministru al Sănătăţii, Sorina Pintea.

El este doctor în medicină, atestat în chirurgie hepato-bilio-pancreatică şi chirurgie oncologică şi deţine o diplomă europeană de transplant pentru prelevare multiorgan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel