Mesaj disperat de la ISU Mureș: Un salvator are nevoie de ajutor

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Autospecială SMURD
Autospecială SMURD

ISU Mureș a lansat, pe pagina de Facebook, un mesaj disperat: colega lor, Alina Roșka, victimă a unui accident rutier are nevoie de sânge: A2, Rh pozitiv.

Mesaj, ISU Mureș. ”Un salvator are nevoie de ajutor! Alina Roșka, voluntară în cadrul I.S.U. ”Horea” Mureș, are nevoie de ajutor! Alina e colega noastră din anul 2016, făcând parte din prima serie de voluntari ai Inspectoratului "Salvatori din pasiune!", astfel începe mesajul pompierilor din Mureș, postat pe contul de Facebook al ISU Mureș.

Aceasta a fost victima unui accident rutier și a ajuns la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu-Mureș, pe secția ATI, și are nevoie de sânge: grupa A2, Rh pozitiv.

”Alina a arătat devotament și a participat la intervenții în cadrul echipajelor de prim ajutor calificat, fiind membru de nădejde și mereu dispusă să ajute. Acum e timpul ca noi să o ajutăm. (...) Cei care doresc să ajute pot dona la Centrul Regional de Transfuzii din Târgu Mureș, menționând că donați pentru ALINA ROȘKA. Vă mulțumim!”, se mai precizează în mesaj.

<

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel