Mesaj TARE de la Ministerul Sănătății: PUPĂ-MĂ LA VARĂ!

DCMedical Team / 02 Martie 2021 / 17:54
Campania Ministerului Sănătății de promvare a vaccinării
Campania Ministerului Sănătății de promvare a vaccinării

Ministerul Sănătății a făcut un nou anunț la care nimeni nu se aștepta. Iată ce legătură are mesajul din titlu cu vaccinarea:

Sub logo-ul „Pupă-mă la vară”, pe pagina de Facebook a Ministerului Sănătății a fost publicat un text de încurajare a vaccinării împotriva COVID-19. Imaginea este cel puțin amuzantă însă mesajul este cât se poate de clar: vaccinarea ne poate ajuta să oprim pandemia și viețile noastre să revină la normal.

Iată cum sună textul care însoțește logoul „Pupă-mă la vară”

„Ție de ce îți e dor? De o vizită la bunici? De o plimbare pe malul mării la răsărit? De o petrecere cu prietenii?

Doar cu ajutorul vaccinării putem să oprim pandemia și să revenim la normal.

Important! Informațiile false sau înșelătoare legate de pandemia COVID-19 reprezintă o amenințare la adresa sănătății publice, conform Comisiei Europene. Vă recomandăm să vă informați din surse de încredere: https://bit.ly/actualizare_covid / https://bit.ly/rovaccinare”.

Ministerul Sănătății arată și cine este semnatarul mesajului.

„‎‍Ne bucurăm să descoperim mesajele artiștilor care aleg să se vaccineze. De aceea distribuim și pe pagina noastră acest proiect artistic realizat de Dan Perjovschi cu sprijinul Observatorului Român de Sănătate și GlobalFocus Center.”

 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy