Mesajul unui preot, internat în spital: secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante! „Dintr-un antivaccinist, am ajuns un promotor fervent al vaccinului”

Dana Lascu |
Data publicării:
Preotul Achim Băcilă din Sibiu, mesaj de pe patul de spital. Foto: TurnulSfatului.ro
Preotul Achim Băcilă din Sibiu, mesaj de pe patul de spital. Foto: TurnulSfatului.ro

Preotul Achim Băcilă s-a transformat într-un vaccinist convins după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a ajuns în stare gravă pe patul Spitalului de Pneumoftiziologie din municipiul Sibiu și acum crede că „antivacciniștii sunt influențați malefic”. 

Mesajul preotului Achim Băcilă din Sibiu, care este ctitorul uneia dintre cele mai frumoase biserici din oraș, cu hramul Înălțarea Domnului și fost consilier județean și paroh al Parohiei Mihai Viteazul I din Municipiul Sibiu, a fost distribuit, cu acordul său, de părintele profesor Dorin Oancea Zosim. 

„Bolnav fiind de Covid mi-a trimis astăzi următorul mesaj, pe care îl difuzez cu acordul său. După mesajul părintelui postez și răspunsul meu”, a scris acesta. 

Preotul Achim Băcilă spune că experiența din spital e una cumplită dintr-un antivaccinist convins, acum a ajuns un promotor fervent al vaccinului.

„După 24 de ore în secția COVID, iată reflecțiile mele:

 - deși am fost „la un pas de moarte”cuvintele medicului Drăghilă, simt că DUMNEZEU mai are cu mine CEVA de făcut ... în primul rînd să-L mărturisesc mai mult oamenilor...

Asociez secția COVID cu PURGATORIUL lui Dante. Toți întră pe picioare, apoi are loc trierea: unii în RAI adică acasă în bucuria celor dragi, alții în Iad, în întuneric... ducâdu-i „Cu picioarele înainte” alții...

Dintr-un antivaccinist acum am ajuns un promotor fervent al vaccinului la fel ca sfințitul starețul EFRÈEM Vatopedinul ...

Antivacciniștii sunt influențați malefic de duhurile demonice care iau nepregătite sute de suflete ...

Dragii mei, vaccinați-vă ca să nu ajungeți aici. Soția mea, Maria, vaccinată, n-are COVID, iată un exemplu concludent.

De pe pat de spital vă îmbrățișez și vă doresc multă, multă, sănătate. 

Cu mult drag, pr Achim”, a scris părintele, de pe patul de spital. 

La rândul său, părintele profesor Dorin Oancea Zosim, i-a transmis: 

„Te îmbrățișăm și noi, soția mea și cu mine, Pr.Achim, și ne rugăm pentru tine, să-ți fie însănătoșirea grabnică și cuvântul puternic. 

Duhurile malefice despre care vorbești ne înconjoară neîncetat, pe toți, fără îndoială, și nu pe putem alunga decât prin dar deosebit de sus, când Duhul Sfânt socotește de cuviință să ne lumineze sufletul și cugetul, pentru a alege calea cea bună.. Mă gândesc că mărturia Prea Cucerniciei tale este de sus rânduită, pentru a lucra în cugetele și sufletele celor rătăciți și a-i convinge că vaccinarea aceasta nu este doar o șansă pentru sănătatea noastră biologică, ci și semn că prețuim această minunată creație a a lui Dumnezeu care suntem noi și toți cei din jurul nostru.

Dragă frate Achim, sunt convins că spusele tale în favoarea vaccinării, pentru a-i convinge și pe alții să împlinească voia Domnului, sunt călăuzite, cu sau fără voie, de cuvântul Său: Adevărat zic vouă, întrucât aţi făcut unuia dintr-aceşti fraţi ai Mei, prea mici, Mie Mi-aţi făcut.

Cu gând bun, de binecuvântare, și urări calde întregii familii, Monica și Dorin Oancea”, a scris profesorul. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel