Mihai Voropchievici: Cele 5 zodii al căror destin se schimbă radical în FEBRUARIE

Adisa Codruț |
Data publicării:
Zodiac, horoscop
Zodiac, horoscop

Numerologul Mihai Voropchievici spune că pentru cinci zodii destinul se poate schimbă radical în februarie. Este vorba despre nativii din Berbec, Gemeni, Fecioară, Vărsător şi Peşti.

Berbec

„Prima zodie din zodiac este Berbecul, deschizătorul de drumuri. El s-a gândit că în luna februarie trebuie să ia o decizie foarte importantă. (...)Unul poate să o ia pe problemă de sănătate, altul poate să schimbe o locuinţă, celălalt vrea să schimbe un job, altul vrea să se debaraseze de cei din jurul lui. Se consideră că e prea deştept, e prea frumos, are prea mult sucees la partea feminiă şi atunci acţionează el aşa cum crede şi zice gata, am luat decizia. În luna februarie depun actele de divorţ. E o ipoteză. Deci, nu pot să dau eu soluţia pentru fiecare. (...) Ce e mai important: Berbecul nu trebuie să creeze animonităţi, adică să stârnească nişte potenţial duşmani pe care îi are în jurul lui, pentru că de acolo, toată schimbarea asta care vine peste el, se poate amplifica. Duşmanul nu vine să te ajute, duşmanul vin să te pună la punct, să te restricţioneze. Minunea asta trebuie să o faci cu cap, cum se spune. Să ai parte de decizia cea mai bună, în urma unor consultări, să eviţi luptele pentru putere, că tendinţa va fi pentru unii nativi din Berbec, să vrea un post mai bun, o schimbare la locul de muncă (...)”, a spus Mihai Voropchievici, la Antena3. 

Gemeni

„Şi ei vor să facă schimbări”, arată astrologul. „Au multe oportunităţi, dar schimbările astea vor face din ei nişte oameni total diferiţi, pentru că vor fi obligaţi să lase în spate toate obiceiurile nocive, toate lucrurile neplăcute pe care le făceau ei de obicei. Să mai lase şi un pic din bârfă. Încercaţi să vă puneţi în aplicare sau să câştigaţi experienţă privind în jurul vostru, pentru că sunt multe lucruri pe care le puteţi să le observaţi. Dacă eşti intesat de noile cunoştinţe, noile cunoştinţe vin cu lucruri bune şi le vor fi de ajutor într-un viitor apropiat. Cu siguranţă există un început nou pentru nativii din Gemeni în luna februarie. Au abilităţi creative, în asta excelează. Au o multitudine de idei. Folosiţi-vă creativitatea. Pune-ţi ideile acelea care consideraţi că sunt bune. Dar, atenţie mare. Nu le trâmbiţaţi altora, că le fură ceilalţi din jur şi rămâneţi în deficit. Ideile bune se ţin pentru voi”, mai arată Mihai Voropchievici.

Ce îi așteaptă pe nativii din Fecioară, Vărsător și Peşti, aflați AICI. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel