Miliardar acuzat de îmbolnăvirea a sute de turiști cu Covid-19, în perioada pandemiei

DCMedical Team |
Data publicării:
Coronavirus. Foto: Pixabay
Coronavirus. Foto: Pixabay

Milionarul italian Flavio Briatore este acuzat, de procurorii italieni, în cazul focarului de infecție izbucnit în vara anului 2020. 

Procurorii italieni îl acuză pe Flavio Briatore, în vârstă de 71 de ani, de focarul izbucnit în vara anului 2020, când sezonul turistic în Sardinia a fost oprit brusc. Focarul a fost legat de grupuri de infecții din toată Italia, inclusiv în Lazio, Campania și Toscana.

Angajații lucrau chiar dacă erau infectați

Cercetările în acest sens au fost demarate vara trecută, în Sardinia, după ce presa a relatat că la clubul deținut de Briatore, dar și în alte locații de lux din zonă a crescut brusc numărul persoanelor infectate cu Covid-19.

Vedete, fotbaliști, 58 de angajați ai clubului și alte persoane au fost testate, atunci, pozitiv. Angajații au spus anchetatorilor că nu se respectau condițiile sanitare, cazurile pozitive nu erau raportate, iar ei munceau și dacă erau infectați. 

Citește continuarea pe DC NEWS și află ce vedete au fost infectate acolo.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel