Slujba de Înviere. Ministerul Sănătății face precizări

DCMedical Team |
Data publicării:
Lumânare aprinsă
Lumânare aprinsă

Reprezentanții Ministerului Sănătății au făcut marți, 9 martie, precizări privind organizarea slujbei de Înviere din acest an.

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății, Andrei Baciu, totodată vicepreședintele Comitetului Național de Coordonare a Activității de Vaccinare împotriva COVID-19, a declarat marți, 9 martie, că organizarea Slujbei de Înviere în acest an va fi în directă legătură cu dinamica epidemiologică.

”Este o situație în dinamică. Mai este ceva timp până atunci. Vedem că dinamica epidemiologică are niște modificări în special în ultimele zile. O să vedem în funcție de contextul care va fi în perioada respectivă. Ați văzut că orice fel de propuneri, orice fel de măsuri au fost analizate la o perioadă de 14 zile, lucru care s-a întâmplat încă de la începutul pandemiei. Nu poți să faci predicții epidemiologice pe o perioadă mult mai mare de timp pentru că lucrurile acestea sunt direct dependente de perioada de incubație care afectează și dinamica epidemiologică”, a declarat secretarul de stat în Ministerul Sănătății.

Paștele va fi sărbătorit pe 4 arilie de către credincioșii catolici, iar pe 2 mai de către cei ortodocși, scrie Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel