Ministrul Culturii, în izolare la o zi după ce s-a vaccinat împotriva COVID: Nu am vreun simptom specific

Adisa Codruț |
Data publicării:
Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghe, a intrat în izolare  FOTO: Facebook
Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghe, a intrat în izolare FOTO: Facebook

Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghe, a anunțat, pe rețelele sociale că s-a izolat la doar o zi după vaccinul împotriva COVID. A intrat în contact cu un bolnav confirmat cu virusul SARS-CoV-2. 

La o zi după ca i s-a administrat prima doză din vaccinul Pfizer, ministrul Culturii, Bogdan Gheorghe, a scris pe Facebook că a intrat în izolare la domiciliu,. Acesta a intrat în contact direct cu un bolnav confirmat de COVID. Postarea acestuia de pe rețele sociale:

”Am aflat astăzi că am intrat recent în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu COVID-19. Din fericire nu mă simt rău, nu am vreun simptom specific, dar urmez protocolul și m-am izolat. După ce voi efectua testul și voi afla rezultatul, voi vedea care este calea de urmat. Până atunci, lucrez de acasă, iar echipa mea are grijă ca lucrurile să decurgă normal.Așa cum scriam dimineață, faceți tot posibilul să rămâneți sănătoși!”, a notat demnitarul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel