Ministrul Sănătății, despre evoluția pandemiei după începerea școlii: Sperăm că vom avea o creștere ușor perceptibilă”

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Elev, coronavirus, școală
Elev, coronavirus, școală

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că se așteaptă la o creștere a cazurilor de COVID-19 în rândul elevilor și al profesorilor, dar că speră că această creștere va fi ușor perceptibilă.

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat, în contextul începerii noului an școlar în plină pandemie, că speră că se așteaptă la o creștere a cazurilor de COVID-19 în rândul elevilor și al pofesorilor, dar că speră că „va fi o creștere ușor percertibilă.”
Ministrul a afirmat, luni seară, la Digi24, că efectele deschiderii școlilor se vor vedea în următoarele săptămâni, când vom vedea dacă elevii și profesorii au respectat regulile impuse pentru prevenirea răspândirii pandemiei de SARS-CoV-2 în următoarele 10-14 zile.
Ministrul a menționat că ”luna septembrie este o lună de încercare, o lună de foc, în măsura în care am avit mai multe măsuri de relaxare”.
„Astăzi (luni, n.r.), în prima zi de şcoală, în marea majoritate s-au respectat regulile, după intrarea în curte, spre şcoală. Până la intrarea în curte, înspre şcoală, a fost destul de aglomerat şi am observat că şi în fața şcolilor a fost aglomeraţie. Sper că a fost doar o zi de început în care nu eram obişnuiţi pentru un început de şcoală în acest mod”, a declarat Nelu Tătaru, citate de b1.ro.
Oficialul a adăugat că era imperios necesar să înceapă şcoala, atât din punct de vedere didactic, social şi emoţional.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel