Ministrul Sănătății, mesaj de condoleanțe familiei îndoliate

Adisa Codruț / 29 dec 2019 / 22:59
Dr Victor Costache, ministrul Sănătății.
Dr Victor Costache, ministrul Sănătății.

Ministrul Sănătății, Victor Costache și echipa MS a transmis un mesaj de condoleanțe familiei pacientei arsă pe masa de operație de la Floreasca.

Echipa Ministerului Sănătăţii transmite condoleanţe familiei îndoliate a pacientei de la Spitalul Floreasca din București, care a suferit arsuri în timp ce se afla pe masa de operație. Femeia a murit în această seară, la ora 19.50.

Ministrul Sănătății, Victor Costache, a mai arătat că, alături de echipa sa, va face tot posibilul pentru a afla adevărul despre ce s-a întâmplat acolo.

„Sperăm să învățăm cu toții din acest episod tulburător, ca pe viitor, în niciun spital din România, să nu mai avem parte de o asemenea experiență traumatizantă. Sunt alături de familia greu încercată și acum, la ceas de cumpănă, le transmit că atât eu, cât și echipa Ministerul Sănătății pe care o coordonez, va face tot posibilul pentru aflarea adevărului”, a spus ministrul Victor Costache.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play


Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
nxt.201
YesMy