Ministrul Sănătății, la Marius Nasta: nu am avut un incendiu de mari dimensiuni

Angela Sabău |
Data actualizării: | Data publicării:
Vlad Voiculescu a făcut declarații la Marius Nasta
Vlad Voiculescu a făcut declarații la Marius Nasta

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost în această seară la Institutul Marius Nasta, unde a fost anunțat un incendiu.

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a făcut declarații de la Institutul Marius Nasta în urmă cu puțin timp. El a arătat că niciun pacient nu a fost în pericol și că toți cei șapte pacienți au fost transferați. 

„Informațiile pe care le avem acum este că nu a fost incendiu ci mai degrabă o degajare de abur. Vorbim despre un echipament exterior spitalului, un tir care a fost reechipat ca să funcționeze ca o secție de ATI mobilă, un echipament care a fost verificat acum 2 luni, deci nu vorbim despre un echipament vechi sau care punea în pericol viața pacienților”, a spus el.

Controale în spitale prvind siguranța la incendii

Ministrul a mai precizat că se fac controale în toate spitalele, privind siguranța la incendii.
„Verificările pentru siguranța la incendiu sunt deja demarate încă dinainte de a se întâmpla ceea ce s-a întâmplat la Matei Balș, de asemenea, verificarea implementării măsurilor lăsate de IGSU, respectiv Inspecția Sanitară de Stat, este verificată lunar”, a mai spus el.

„Nu se știe dacă a fost flacără sau nu: ceea ce știm este ceea ce știm de aici de la fața locului. Cei care au chemat pompierii au spus că li s-a părut că au văzut flacără. De asemenea, avem opinia specialiștilor care au verificat echipamentul și care spun că probabil nu a fost flacără.  Nu am avut un incendiu de mari dimensiuni, cu siguranță”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel