Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, surprins a doua oară fără mască într-o instituție publică

DCMedical Team |
Data publicării:
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății
Vlad Voiculescu, ministrul Sănătății

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost surprins a doua oară fără mască la o întâlnire online a statelor membre ale UE. Colega sa purta mască, el, nu. 

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a fost surprins nepurtând, pentru a doua oară, mască, cu toate că se afla în sediul ministerului pe care îl conduce. Ministrul lua parte online la Reuniunea Informală a Miniștrilor Sănătății din statele membre ale Uniunii Europene când a apărut fără mască, deși lângă el se afla o colegă care purta mască. Acesta ar fi și întârziat la întâlnirea europeană și ar fi discutat despre un cu totul alt subiect.

Este a doua oară într-o săptămână când ministrul Sănătății este surprins fără mască într-o instituție publică, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel