Modelul scandinav pentru școală fără COVID. Dr Mihai Craiu explică

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sala de clasă
Sala de clasă

Medicul Mihai Craiu susține că elevii pot purta mască în timpul orelor de curs și la intervale regulate de timp ar putea ieși la fereastră, fără mască.

Medicul Mihai Craiu consideră modelul scandinav de prevenire a COVID-19 la școală - elevii ies în curtea școlii la intervale regulate de timp – ar putea fi pus în practică și în România. La noi "copiii ar putea să iasă două minute la fereastră, fără mască”. Însă, adaugă specialistul, ”în România ne trage curentul, mă tem că o să stăm cu geamurile închise”.

În opinia acestuia, pe lângă aerisirea claselor, purtarea măștii de către elevi și profesori, medicul recomandă păstrarea distanței și copiii cu COVID sau cu simptome de coronavirus să nu vină la școală, potrivit Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel