Momentul de care se tem toți medicii. Șef ATI Bârlad: Probabil că și noi o să ajungem acolo

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
UPU
UPU

Șeful ATI de la Spitalul din Bârlad, Ion Chilinciuc, spune că dacă numărul infectărilor cu noul coronavirus nu scade, în cel mult două săptămâni, medicii vor fi puși în situația de a alege pacienții pe care îi tratează.

Ion Chilinciuc, șeful secţiei ATI de la Spitalul Bârlad, afirmă că dacă numărul îmbolnăvirilor cu COVID nu vor scădea în următoarele două săptămâni, medicii vor fi puși în situația de a alege pacienții pe care îi tratează și pe care îl lasă să moară. 

"Nu mai e mult, cred că o săptămână, două. S-ar putea să fie mult o săptămână sau două. Probabil că și noi o să ajungem în acel moment. O să ținem cont de vârstă, de afecțiunile pe care le are. În momentul în care ai un pacient de 41 de ani și ai un pacient mai în vârstă, alegi pe cel de 41 de ani", susține șeful ATI Bârlad.

Mai multe puteți ciit pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel