Morți "suspecte" după vaccin? Val Vâlcu arată CIFRELE care demontează totul

DCMedical Team |
Data publicării:

În ultima perioadă în România au apărut mai multe decese care au fost asociate în mod greșit cu administrarea vaccinului anti Covid, pentru că imunizarea s-ar fi produs apropiat momentului morții. Jurnalistul Val Vâlcu explică de ce această asociere este făcută în mod greșit, răspunsul fiind în statisticile anuale din țara noastră. 

Val Vâlcu spune că peste procesul de vaccinare se suprapun statistic decesele care oricum s-ar fi produs în România. De asemenea, mai spune Vâlcu, interesele de audiență, ori chiar interesele politice ori ale unor conspiraționiști duc la amplificarea acestor evenimente nefericite și ajung să fie puse pe seama vaccinului. 

"În România mor 20.000 de oameni pe lună. Aceasta este statistica medie înregistrată în țara noastră, statistici înregistrate la primării, la instituții, unde este cazul. Dacă se face vaccinare pe 10 milioane de oameni, deci pe jumătate de populație în jumătate de an, rezultă că în această perioadă vor muri minim...”

Citește continuarea pe DC NEWS

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel