My CMMB, aplicația mobilă a Colegiului Medicilor din Municipiul București, a fost lansată

My CMMB - Foto: Freepick
My CMMB - Foto: Freepick

A fost lansată Aplicația Mobilă a Colegiului Medicilor din Municipiul București, My CMMB

"My CMMB este aplicația mobilă prin care medicii înscriși în CMMB își pot gestiona rapid și eficient documentația aferentă statutului de membru al Colegiului Medicilor din Municipiul București (CMMB).  

Această aplicație mobilă este oferită gratuit, iar prin intermediul acesteia, medicii înscriși în CMMB au acces la datele profesionale esențiale, logarea fiind ușor de făcut cu datele de conectare aferente membrilor CMMB existente pe portalului web actual. 

Astfel, medicii din CMMB vor putea vizualiza direct de pe telefonul mobil documentele detaliate înregistrate la "Colegiul Medicilor București", inclusiv certificatele de participare, competențele de specialitate, titlurile profesionale, etc. 

De asemenea, se va putea accesa online, în orice moment, o serie de documente, care pot fi descărcate direct din aplicație. 

Tot din aplicația mobilă My CMMB,  medicii din CMMB vor putea obține cu ușurință Avizul anual de Liberă Practică și vor putea plăti cotizația de membru al CMMB. 

Totodată, medicii își vor putea monitoriza punctele EMC și vor putea regăsi planificări ale evenimentelor științifice de interes", se arată într-un comunicat de presă al  Consiliului Municipal al CMMB.

Aplicația este disponibilă și poate fi descărcată pe telefon, atât din PlayStore, cât și din AppStore.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel