Nea Marin, testat pozitiv la COVID-19

Angela Sabău |
Data publicării:
Nea Marin      foto: facebook.com/neamarinofficial/photos
Nea Marin foto: facebook.com/neamarinofficial/photos

Cunoscutul artist Nea Marin a fost depistat pozitiv la COVID-19. Vedeta tv se află în izolare, alături de alți colegi din platoul de filmare

Cunoscutul artist Nea Marin a fost testat pozitiv la noul coronavirus, în timp ce se afla la Techirghiol, unde filma pentru noul sezon al unei producții ce urma să fie difuzată anul viitor, la Antena 1.
Întreaga echipă este acum în autoizolare, potrivit Antena 3.

Emisiunea care se filma acum la Techirghiol urma să intre în 2021 în grila de programe a Antenei 1. În a treia zi de filmări, unul dintre membrii echipei de producție care se ocupă de cazări a fost confirmat cu coronavirus. După ce s-au testat și ceilalți membri, Nea Marin și un operator au fost depistați pozitivi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel