Nelu Ploieșteanu la ATI Toxicologie. Cum se simte cântărețul

DCMedical Team |
Data publicării:
FOTO Facebook
FOTO Facebook

Nelu Ploieșteanu, internat zilele trecute de urgență, se află la ATI Toxicologie ”din lipsă de locuri”. Jurnalistul Florin Condurățeanu a vorbit despre starea de sănătate a cântărețului.

Nelu Ploieșteanu, internat de urgență în spital, zilele trecute, după ce infecția COVID i-a înrăutățit starea sa de sănătate, se află tot la secția ATI a Spitalului Floreasca din București. Artistul este intubat. Jurnalistul Florin Condurățeanu a luat legătura cu medicii care îl tratează pe cântăreț.

”Din lipsă de locuri, Nelu Ploieșteanu e la ATI Toxicologie. Din păcate nu au apărut deloc îmbunătățiri în starea de respirație și de saturație cu oxigen grav deteriorate. Prin bolile vechi, fibroză pulmonară, întărirea țesutului dintr-un fost impact, a venit cu starea aparatului pulmonar rea. Peste asta s-a suprapus covidul, întârziat ca acțiune prin plecarea lui de la spital. Situația este fără îmbunătățiri, gravă, dar se luptă ca să fie ținut în stare de plutire”, a declarat jurnalistul Florin Condurățeanu.

Nelu Ploieșteanu a declarat, mai demult, că nu crede în existența bolii COVID și refuzase inițial internarea în spital, scrie Spectacola.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel