Nelu Tătaru: Al doilea val nu va fi ca acest prim val. Ce TREBUIE să facem

Adisa Codruț |
Data publicării:

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a vorbit despre un posibil al doilea val al pandemiei de COVID-19 și despre ce e de făcut în acest caz. 


„Eu cred că al doilea val nu va fi ca acest prim val, dar trebuie să fim pregătiţi pentru absolut orice în acest moment. Noi o să luăm anumite măsuri, mai ales pentru grupele de risc, în care să avem o vaccinare antigripală, vaccinarea antipneumococică pentru cei care sunt cu boli pulmonare cronice, tocmai pentru a preveni posibile cazuri grave într-un eventual val doi.  Facem tot posibilul să nu mai ajungem într-o perioadă ca aceasta. Profesional vorbind, nu ştiu dacă un medic se întâlneşte de două în viaţă cu ce s-a întâmplat acum. Nu ştiu dacă o economie trece prin perioada prin care am trecut acum, de două ori într-o 100 de ani. Suntem într-un moment în care am încercat să-l gestionăm şi cred că am reuşit să-l gestionăm destul de corect, chiar dacă unii percep astăzi, nu în cel moment, ca nişte restricţii prea dure”, a declarat ministrul Sănătăţii la DIGI 24

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel