Nelu Tătaru: mai avem două-trei săptămâni în care vom creşte ca număr de cazuri

Adisa Codruț |
Data publicării:
Coronavirus
Coronavirus

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat că pentru următoarele două-trei săptămâni, numărul infecțiilor va continua să crească, precum și al deceselor, astfel că populația trebuie să se protejeze. 

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că urmează încă două-trei săptămâni în care va creşte numărul cazurilor de COVID-19, vor exista şi decese, motiv pentru care populaţia trebuie să se protejeze. Declarația a fost făcută azi, la Sibiu, scrie agerpres.ro. „O evoluţie fulminantă ţine foarte mult de această izolare voluntară. Ştiu că este greu. (...) Ţin să menţionez încă o dată, ne interesează siguranţa personalului medical, un personal medical care trebuie să rămână în linia întâi, dar în acelaşi timp ne interesează şi acele precauţii pe care personalul medical sau cetăţeanul trebuie să le respecte. Nu renunţăm, nu relaxăm, tocmai pentru acest hop care va veni şi trebuie trecut. Menţionez că mai avem două-trei săptămâni în care vom creşte ca număr de cazuri. Vor exista şi decese, dar trebuie să le gestionăm în limita în care putem gestiona o pandemie, cu un duşman, dacă pot spune aşa, necunoscut, care are în acest moment doar un tratament simptomatic, în evaluare, până la descoperirea unui vaccin”, a spus Nelu Tătaru.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, vicepremierul Raluca Turcan şi prefectul judeţului Sibiu, Mircea Creţu, au discutat miercuri, în sediul Prefecturii, despre măsurile luate pentru a ţine sub control pandemia. Nelu Tătaru a anunţat că urmează să viziteze şi Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, unde sunt trataţi pacienţii cu COVID-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel