Nelu Tătaru: sunt cadre medicale infectate la nivelul fiecărui județ

Angela Sabău |
Data publicării:
Nelu Tătaru
Nelu Tătaru

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a declarat azi că sunt cadre medicale infectate cu coronavirus la nivelul fiecărui județ. Declarația a fost făcută la Sibiu.

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că sunt cadre medicale infectate la nivelul fiecărui judeţ, însă nu a precizat exact numărul celor testate pozitiv.

„Sunt cadre medicale infectate la nivelul fiecărui judeţ. Fiecare cadru medical, în pregătirea lui, în asumarea lui are şi acest risc. Noi trebuie să ne gândim că venim din anumite judeţe: Suceava, unde în momentul acesta avem peste 150 de cadre medicale infectate. (...) Este o meserie în care există şi acest risc. Atâta timp cât ne asumăm să facem o meserie, recomand în continuare colegilor mei, fiind şi eu chirurg, să respectăm şi nişte precauţii. Aceste infectări vin într-un context în care, din abnegaţia cu care ne facem meseria, poate la un moment dat, omitem ceva”, a spus el.

El a făcut mai multe precizări pe această temă la Sibiu, precizări pe care le puteți citi pe DC News.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel