Noaptea de Înviere, restricții: Ce ai voie și ce n-ai voie să faci de Paște în București. Alin Stoica: Fără petreceri!

Dana Lascu |
Data publicării:

RESTRICȚII de Înviere: Prefectul de București, Alin Stoica, a explicat ce avem voie și ce nu avem nvoie să facem în Noaptea de Înviere. 

RESTRICȚII de Înviere: „Petrecerile de acasă nu pot fi făcute. Nu există petreceri, adică petrecerile nu pot fi organizate niciunde, nici acasă, nici pe stradă, nici în cluburi, niciunde. Sunt interzise sărbătorile, serbările și așa mai departe”, a spus prefectul Capitalei, Alin Stoica.

Totuși, în anumite condiții putem primi musafiri. 

„Putem primi musafiri, evident, pot să vină rude în vizită, dar nu putem să facem petreceri cu muzică, cu dans și așa mai departe.Cel mai bine ar fi să limităm numărul de persoane cu care ne întâlnim. Nu există o regulă specifică, dar dacă ne uităm, de exemplu, că pentru activitățile de recreere în aer liber avem voie 10 persoane care nu locuiesc în mod permanent împreună, ar fi o regulă bună să nu depășim 10 persoane nici la interior. Vorbim de persoane care nu se întâlnesc în mod frecvent, că dacă vorbim de familii, atunci vorbim de altceva”, a declarat prefectul Capitalei, Alin Stoica, la un post tv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel