Noi restricții pentru limitarea răspândirii COVID. Dr Rafila: Era timpul

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Coronavirus, COVID-19
Coronavirus, COVID-19

Reprezentantul României la OMS, dr Alexandru Rafila, spune că ”era timpul să fie luate anumite măsuri” și se așteaptă ca în perioada următoare să crească numărul de cazuri.

Reprezentantul României la Organizația Mondială a Sănătății, dr Alexandru Rafila, consideră că ”era timpul să fie luate anumite măsuri, asta este pentru toată lumea foarte clar, având în vedere evoluția situației epidemiologice, numărul mare de cazuri noi și mai ales ocuparea secțiilor de Terapie Intensivă, creșterea numărului de decese, care în mod evident sunt preocupante și cu siguranță, acest trend crescător va continua și în perioada următoare, pentru că măsurile nu își pot face efectul imediat”.

Acesta a mai precizat că ”limitarea circulației în timpul nopții e o măsură luată de foarte multe state din UE, pentru că reduce interacțiunile legate de diverse evenimente, petreceri și așa mai departe, care se prelungesc”.

Întreaga sa declarație o puteți citi pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel