Noi restricții au fost impuse în Israel. Măsurile dispuse de autorități

Adisa Codruț |
Data publicării:
Covid-19. Foto: Pixabay
Covid-19. Foto: Pixabay

Autoritățile din Israel au dispus de duminică, 8 august, noi măsuri de restricție pentru a limita răspândirea COVID.

Noi restricţii sanitare au intrat în vigoare duminică în Israel, având în vedere creşterea numărului de infecţii cu coronavirus. Măştile sunt din nou obligatorii pentru evenimentele în aer liber cu mai mult de 100 de participanţi şi chiar şi la evenimentele cu mai puţin de 100 de persoane pot participa de acum înainte doar: cei care sunt vaccinaţi; persoanele vindecate; sau persoanele cu un rezultat negativ la testul coronavirus.

De asemenea, copiii trebuie să prezinte acum un rezultat negativ al testului. Cabinetul israelian a aprobat aceste măsuri săptămâna trecută. Numărul de noi infecţii cu coronavirus raportate în Israel în decurs de o zi a depăşit deja de mai multe zile la rând pragul de 3.000.

Ţara înregistrează, de asemenea, noi recorduri de pacienţi cu Covid-19 bolnavi grav. După cum a comunicat duminică Ministerul Sănătăţii, 348 de pacienţi grav bolnavi au fost trataţi sâmbătă în spitale, dintre care 71 în stare critică. Ultima dată când acest număr a depăşit 300 a fost în aprilie.

Doar aproximativ 58% din populaţie este complet vaccinată şi peste 422.000 de persoane au primit a treia injecţie de rapel, potrivit Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel