Nuanțe de ruj care te îmbătrânesc. Ce să nu-ți mai pui niciodată pe buze

Nuante de ruj - Foto: Freepik
Nuante de ruj - Foto: Freepik

Nuanțe de ruj care te îmbătrânesc. Care sunt culorile pe care trebuie să eviți să ți le mai pui pe buze.

Nuanța de ruj pe care o alegi poate influența modul în care arată tenul tău și poate să te facă să pari mai tânără sau mai în vârstă, în funcție de cum se potrivește cu nuanța pielii tale și cu schimbările naturale ale culorii buzelor pe măsură ce îmbătrânești.

În acest articol îți vom prezenta câteva nuanțe de ruj care pot să te facă să pari mai în vârstă.

Zacusca: cum se prepară, de fapt. De ce nu e bine să o mănânci zilnic. Florin Bălănică: Duce la tulburări ale stomacului, creștere în greutate. E bogată în calorii

Spondiloza cervicală: simptome, cauze, tratament. Testul simplu care pune diagnosticul. De ce să-ți pui comprese

Make-up artistul Ali Andreea a arătat ce greșeli fac femeile atunci când aleg un ruj.

"Pentru mine ar fi rujurile strălucitoare. Nu știu cine ar arăta bine cu asta. În ce lume cineva ar arăta bine cu așa ceva?", a spus Ali Andreea.

"Rujul de buze știm cu toții că adaugă structură buzelor tale, dar când aplici rujuri nude, îți ia imediat viața de pe față.

Un lucru care nu funcționează pentru majoritatea dintre noi după o anumită vârstă sunt rujurile nude, fără contur de buze", a spus ea.

1. Rujurile prea închise

Nuanțele de ruj care sunt prea închise la culoare pot să accentueze liniile fine din jurul buzelor și pot să facă buzele să pară mai subțiri și mai puțin voluminoase.

2. Rujurile prea deschise

La polul opus, rujurile care sunt prea deschise sau prea palide în comparație cu nuanța pielii tale pot să te facă să pari palidă sau plictisită și pot să accentueze imperfecțiunile tenului.

3. Nuanțe nepotrivite pentru nuanța pielii

Este important să alegi nuanțe care se potrivesc cu nuanța pielii tale. De exemplu, nuanțele reci pot să se potrivească mai bine cu tenurile reci, în timp ce nuanțele calde se pot potrivi mai bine cu tenurile calde.

4. Rujurile care nu se potrivesc cu culoarea dinților

Unele nuanțe de ruj pot să facă dinții să pară mai galbeni sau mai întunecați, ceea ce poate să adauge o notă de îmbătrânire aspectului tău.

Artistul de machiaj a menționat că, în loc să folosești rujuri glazurate sau metalice, poți folosi o nuanță simplă pentru culoare și apoi "pur și simplu să adaugi luciu" deasupra, adăugând "este atât de simplu!".

Potrivit make-up artistului Ali Andreea, deși "majoritatea oamenilor nu vor fi de acord, rujurile cremoase cu o strălucire subtilă sau cu pete de sclipici în pigment nu sunt măgulitoare, în special pe buzele mature".

"Pentru mine, buzele metalice sunt un mare nu. Buzele mele arată de parcă aș fuma de 20 de ani. Nu este culoarea, pur și simplu evidențiază ridurile naturale, prezente pe buze. Cred că, după o anumită vârstă, dacă nu aplici ceva care să aibă un strop de roz sau de piersică și puțină strălucire, cred că arată complet plictisitor și adaugă din nou ani inutili", a mai spus ea, potrit Express.co.uk.

În schimb, expertul în frumusețe a sugerat să găsești un nude în tonuri de roz, care să fie puțin mai închis decât culoarea naturală a buzelor tale.

Pentru a părea mai tânără, poți să alegi nuanțe de ruj care se potrivesc cu nuanța pielii tale și care adaugă prospețime tenului tău. Culorile naturale, precum nuanțele de roz sau piersică, pot să ofere un aspect proaspăt și tineresc. De asemenea, poți să aplici un ruj mai deschis și să adaugi un strop de luciu pentru a crea un efect de buze mai pline.

În cele din urmă, regula cea mai importantă este să te simți bine în pielea ta și să alegi nuanțele de ruj care îți pun în evidență frumusețea naturală și care te fac să te simți încrezătoare. Nu există reguli stricte în machiaj, iar stilul personal joacă un rol important în alegerea nuanțelor de ruj potrivite pentru tine.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel