O adolescentă de 16 ani a vrut să nască în secret. Bebelușul a murit asfixiat

Adisa Codruț |
Data publicării:
Sarcină
Sarcină

O adolescentă de doar 16 ani a vrut să aducă pe lume un copil fără știrea nimănui. Tânăra a fost găsită de mama ei în cameră, când pruncul era pe jumătate afară. Din păcate, copilul a murit asfixiat.

O adolescentă de 16 ani a încercat să aducă pe lume un copil în secret. Fata și-a ascuns sarcina de părinți și cunoscuți, iar când a venit momentul să nască, a încercat să o facă fără știrea lor. Din păcate, copilul a murit asfixiat, potrivit antena3.ro.

Tragedia a avut loc sâmbără dimineață, în localitatea Hlipiceni din județul Botoșani. Adolescenta a crezut că va reuși să aducă pe lume copilul fără știrea nimenăui, astfel că nu a spus nimic părinților. Mama fetei a intrat la un moment dat în cameră și a zărit între picioarele acesteia trupul pe jumătate ieșit al bebelușului. 

A încercat să-l scoată cu totul și, fiindcă nu a reușit, a sunat imediat la 112, potrivit botoșaninews

Medicii au ajuns la fața locului, dar copilul nu a mai putut fi salvat. Potrivit cadrelor medicale, nou-născutul a murit în urma asfixiei mecanice. 

Oamenii legii fac cercetări în acest caz sub aspectul comiterii infracțiunii de întreruperea cursului sarcinii. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel