O femeie din Anglia, complet paralizată după ce a făcut COVID-19

Dana Lascu |
Data publicării:
Ayesha Hussein. Foto: Family Handout
Ayesha Hussein. Foto: Family Handout

O femeie din Anglia, mamă a patru copii, a rămas complet paralizată după ce s-a infectat cu SARS-COV-2 și a făcut COVID-19 în urmă cu aproximativ trei luni. Chiar dacă s-a vindecat, ea nu mai poate vorbi, nu se mai poate mișca și nici măcar nu mai poate respira de una singură.

Drama Ayeshei, o femeie în vârstă de 55 de ani, din Cambridge, Anglia, a început de Crăciun cu episoade de tuse și respira din ce în ce mai greu.

Pe 29 decembrie, femeia a fost dusă de urgență la spital, iar două zile mai târziu, a fost conectată la un ventilator. La scurt timp, temperatura ei a crescut până la 42 C și femeia a intrat în comă.

Evoluție fulminantă, cu creierul afectat de COVID-19

Medicii sunt surprinși de evoluția bruscă a bolii femeii și nu își pot explica încă din ce cauză COVID-19 i-a afectat atât de tare creierul, făcând imposibilă mișcarea, vorbirea sau ascultarea, notează cambridge-news.co.uk.

„Medicii au spus că trebuie să luam în considerare posibilitatea de a o deconecta de la aparetele care o țineau în viață. Au întrebat: dacă are din nou un stop cardiac, vreți să o resuscităm? Și am spus: Da”, a povestit fiica femeii care a promis că va lupta până la capăt, notează sursa citată.

În ciuda a ceea ce spun medicii despre starea femeii, familia speră încă într-o minune și a început să strângă fonduri pentru a plăti facturile de spitalizare. Banii vor fi folosiți pentru a o sprijini pe Ayeshei în momentul în care va putea părăsi spitalul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel