Oana Roman, la un pas de moarte: M-am născut a doua oară

Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman. FOTO Instagram @ Oana Roman
Oana Roman. FOTO Instagram @ Oana Roman

Oana Roman a trecut prin trei intervenții chirurgicale după nașterea prin cezariană. 

Oana Roman le-a scris urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare însemnătatea aparte pe care o are ziua de 1 mai pentru ea, zi pe care din 2014 o consideră ziua în care a renăscut, după intervenția chirurgicală la care a fost supusă la numai două luni după ce a devenit mamă.

Mai mult, aceasta a evidențiat faptul că singurii care i-au fost alături au fost soțul și sora, Catinca, iar absența prietenilor, dar și a familiei i-au lăsat ”n gol imens”, pe care însă îl umple cu faptul că este apreciată și iubită de soț, ”la bine și la rău”. 

”Astăzi pentru mine e o zi de bucurie, de renaștere și de recunoștință eternă . Azi sunt 8 ani de când m-am născut a doua oară. Am trăit atunci cea mai mare cumpănă a vieții mele și sunt recunoscătoare pentru șansa de a fi trecut cu bine.

Am avut îngeri păzitori și un doctor cu mâini divine care m-au salvat. Am simțit atunci cumva la propriu puterea Divinității și împlinirea de a fi avut alături un soț care m-a vegheat și îngrijit clipă de clipă deși avea în grija și un copil de 2 luni jumate acasă.

Cred ca asta este definiția bărbatului și soțului care știe, poate și vrea să-ți fie aproape în cele mai grele momente”, a scris Oana Roman pe Instagram.

”M-a susținut, m-a ajutat, m-a ținut de mână, m-a hrănit, m-a spălat, mi-a schimbat pansamentul și m-a mângâiat la propriu și la figurat. Deși eram dărâmată și arătam ca o stafie m-a iubit la fel de mult și m-a făcut să mă simt femeie deși practic eram o epavă!

Am stat 5 zile pe un pat de reanimare și mi-a fost alături mai ales că nu a fost lângă mine nimeni altcineva. Nici părinții, nici 'prietenii' . Doar el și Catinca. În rest a fost un gol imens în jurul meu.

Un gol care m-a marcat profund și pe care nu am mai dorit să- l umplu apoi cu nimeni în afară de el. Chiar dacă apoi am avut noi probleme până la urma am înțeles că doar împreună vrem să mergem pe drumul vieții”, a mai scris Oana Roman pe contul de socializare.

Operația de cezariană, nereușită

Oana Roman a născut-o pe fiica sa prin cezariană, însă bucuria momentului a fost umbrită de complicațiile severe. Concret, la patru zile de la naștere, operația a început să sângereze, motiv pentru care a fost nevoie de o nouă intervenție, având risc de septicemie.

Din păcate nici a două operație nu a avut succesul așteptat, infecția afectându-i mușchiul peretelui abdominal și intestinul gros. Abia a treia operație a reușit, însă perioada de recuperare a fost mai mare, după 5 zile petrecute în reanimare. 

Oana Roman NU mănâncă 16 - 20 de ore: Beau cafea, apă și ceai. Un tip de ideal feminin total greșit

Oana Roman a împlinit luna trecută 46 de ani și spune că se simte în formă și că își poartă vârsta cu mândrie. 

"Mereu mă uit în sus și zâmbesc cu gândul că urmează tot ce este mai bun. Peste mai puțin de o săptămână împlinesc 46 de ani. Îmi port anii cu mândrie și chiar cred că e doar o cifră. Mă simt în formă și mă simt tânără", a spus Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman, despre operațiile estetice

Fiica lui Petre Roman critică tinerele de 25 de ani care apelează la intervenții estetice, despre care spune că exagerează. Vedeta s-a dat exemplu pe ea și spune că deocamdată nu a apelat la intervenții estetice precum botox pentru ascunderea ridurilor. 

"Mă uit la fete care la 25 de ani sunt deja cliente fidele la cabinetul chirurgilor plasticieni. Mi se pare exagerat și devreme. De ce să ne punem botox la 25 de ani? Eu încă nu mi-am pus și mă simt bine în pielea mea. Cred că e și o chestie de câtă încredere avem în noi. Și de faptul că, din punctul meu de vedere, se promovează un tip de ideal feminin total greșit", a mai spus vedeta. Citește mai departe AICI.

Oana Roman, infectată cu COVID: Am reușit să fentez boala 2 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel