Oana Roman NU mănâncă 16 - 20 de ore: Beau cafea, apă și ceai. Un tip de ideal feminin total greșit

Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
Oana Roman - Foto: Instagram Oana Roman
Oana Roman - Foto: Instagram Oana Roman

Oana Roman a vorbit despre dieta sa și despre operațiile estetice.

Oana Roman va împlini 46 de ani pe data de 13 aprilie și spune că se simte în formă și că își poartă vârsta cu mândrie. 

"Mereu mă uit în sus și zâmbesc cu gândul că urmează tot ce este mai bun. Peste mai puțin de o săptămână împlinesc 46 de ani. Îmi port anii cu mândrie și chiar cred că e doar o cifră. Mă simt în formă și mă simt tânără", a spus Oana Roman pe Instagram

Oana Roman, despre operațiile estetice

 

Fiica lui Petre Roman critică tinerele de 25 de ani care apelează la intervenții estetice, despre care spune că exagerează. Vedeta s-a dat exemplu pe ea și spune că deocamdată nu a apelat la intervenții estetice precum botox pentru ascunderea ridurilor. 

"Mă uit la fete care la 25 de ani sunt deja cliente fidele la cabinetul chirurgilor plasticieni. Mi se pare exagerat și devreme. De ce să ne punem botox la 25 de ani? Eu încă nu mi-am pus și mă simt bine în pielea mea. Cred că e și o chestie de câtă încredere avem în noi. Și de faptul că, din punctul meu de vedere, se promovează un tip de ideal feminin total greșit", a mai spus vedeta.

Ana Baniciu, hematom lângă CREIER: Am căzut din pat, în somn

Oana Roman, minus 20 de kilograme, dar nu mănâncă nimic 16 - 20 ore

 

Oana Roman s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, iar acum este foarte mândră de felul cum arată. Vedeta spune că respectă cu strictețe programul pe care și l-a creat în ultimii ani, iar asta o ajută să se mențină. 

"Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e", a mai spus vedeta.a spus Oana Roman în podcast-ul "Fără filtre".

Oana Roman, adevărul despre feliile de PIZZA. Motivul pentru care fiica sa a dat-o de gol: A vrut să se răzbune pe mine

 

În urmă cu câteva luni, Oana Roman a ajuns virală cu un clip în care fiica ei o dă de gol cu feliile de pizza mâncate în timpul dietei. Mai exact, în timpul unui live, vedeta le explica fanilor ce alimente mănâncă la dietă. Printre alimentele enumerate, Oana Roman a mărturisit că a gustat și o felie de pizza, însă fiica ei a intervenit imediat și a spus că a mâncat trei. 

"De dimineață am mâncat o banană, la prânz Isa a vrut pizza și eu mâncat doar o feliuță din ea, iar diseară mai mănânc…", spunea Oana Roman în timpul live-ului.

"Nu e adevărat! Ai mâncat trei!", a intervenis Isabela. 

"Nu e adevărat! Am mâncat una singură și încă o bucățică", s-a apărat vedeta.

Câte felii de pizza a mâncat, de fapt, citește mai departe pe Spectacola.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel