Ana Baniciu, hematom lângă CREIER: Am căzut din pat, în somn

Ana Baniciu - Foto: Instagram Ana Baniciu
Ana Baniciu - Foto: Instagram Ana Baniciu

Ana Baniciu a făcut dezvăluiri despre cel mai greu moment din viața sa.

Cântăreața Ana Baniciu a devenit celebră odată cu participarea la emisiunea "Asia Express", acolo unde a și câștigat alături de buna sa prietenă, Raluka, dar este cunoscută și ca fiica lui Mircea Baniciu, unul dintre cei mai mari cântăreți ai României. 

Ana Baniciu cântă de mică și are câteva piese care au avut lipici la public. 

Ei bine, artista a povestit despre unul dintre cele mai grele momente prin care a trecut în copilărie, atunci când și-a speriat părinții extrem de tare. 

"Ai mei au fost distruși"

 

Artista consideră că este o persoană norocoasă, a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi și a subliniat că se consideră "fata lui mama".

Ana Baniciu a dezvăluit că deși a fost un copil cuminte, a avut un moment în care și-a speriat părinții foarte tare. 

Vedeta susține a fost un copil exemplar, care studia muzică, actorie, învăța foarte bine și nu avea niciodată timp de joacă. 

"Culmea, am fost un copil extrem de cuminte! Mereu le amintesc alor mei că au fost și sunt niște părinți norocoși! Nu am făcut mari năzbâtii pentru că nici nu aveam mult timp la dispoziție, am fost un copil extrem de ocupat… școala germană, școli de pian, muzică, canto, actorie, cor , plecări din țară. Așa că nu am avut timp de spatele blocului’ sau de multă joacă cu păpușile, cu toate că tânjeam uneori după astfel de activități", a povestit Ana Baniciu.

"O trăznaie pe care mi-o amintesc este faptul că am machiat toate păpușile Barbie, o colecție întreagă, cu ojă, cu prietenă mea cea mai bună, într-un moment în care am rămas singure. După care, în momentul în care am vrut să le dăm machiajul jos, evident cu acetonă… s-au șters fețele păpușilor cu totul. Practic au fost distruse!

Și am mai avut un moment, periculos de data asta. Am căzut noaptea în somn, dintr-un pat suprapus, și am făcut un hematom lângă creier. Ai mei au fost distruși, dar mi-am revenit rapid!", a povestit artista, pentru Fanatik.

"Sunt norocoasă și binecuvântată"

 

Ana Baniciu se preăgtește să îmbrace rochia de mireasă pentru prima dată în viața ei, după ce a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edy, într-un cadru romantic, în Italia. 

"Ce să zic… sunt norocoasă și binecuvântată! Edy a apărut în viața mea în momentul în care chiar nu credeam că am să mă mărit vreodată și iată… sunt logodită. Te iubesc, Edy, îți iubesc familia, toți ai mei te iubesc și îți sunt familie! Tot ce îmi doresc acum este fericire, nu doar în momente… fericire constantă, să râdem zilnic împreună, să nu uităm să ne iubim și respectăm, să creștem împreună și să avem o viață așa cum am visat! Sunt foarte fericită… sincer vă zic", a scris Ana Baniciu în dreptul unei fotografii cu inelul de logodnă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel