Odorizantul natural care te scapă de mirosul de prăjeală din bucătarie

DCMedical Team |
Data publicării:

Miroul de prăjeală din bucătărie este, în general, persistent. Iată cum scapi de el rapid.

Mâncarea prăjită este foarte gustoasă, dar partea neplăcută vine abia după. Dacă ai scăpat de indigestii sau crize biliare înseamnă că nu ai făcut exces și asta e bine. Totuși, rămâne mirosul de prăjeală care se impregnează foarte bine în special în obiectele textile, de la perdele, prosoape de bucătărie etc.

În timp, acest miros în timp devine greu și la persoanele mai sensibile poate duce la balonare (da, chiar și de la mirosuri, dacă sunt foarte puternice, unele persoane cu probleme hepatice sau biliare se balonează și au stări de rău). 

Astfel, pentru a scăpa de acest miros, oricine s-ar gândi imediat să aerisească, să curețe vasele în care s-a prăjit, cuptorul, eventual zonele în care s-a stropit cu ulei, sau să ducă gunoiul. Însă pentru mirosul care s-a impregnat și de care e mai greu de scăpat este o altă soluție.

Puneți într-un vas pe foc o parte apă și patru părți oțet. Lăsați să fiarbă aproximativ 15 minute, timp în care oțetul va absorbi mirosurile. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel