Orban vrea să propună sistarea evenimentelor private sau limitarea la maximum 20 de participanți

Adisa Codruț |
Data actualizării: | Data publicării:
Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro
Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban a anunțat că va propune sistarea organizării de evenimente, ori revenirea la limitarea numărului participanților la maximum 20.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, azi, că va propune sistarea evenimentelor private sau revenirea la posibilitatea organizării acestora cu maximum 20 de persoane. Argumentul lui este acela că foarte mulţi organizatori de evenimente nu respectă regulile în contextul pandemiei de COVID-19.
„Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una dintre principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane, deşi astăzi evenimentele se organizează cu maxim 50 de persoane în spaţii închise şi cu 100 de persoane în spaţii exterioare. Asta este lege. Sunt foarte mulţi organizatori de evenimente care nu respectă aceste reguli în organizarea nunţilor şi este posibil inclusiv să luăm decizia de a nu mai permite organizarea unor astfel de evenimente private”, a declarat Orban, citat de agerpres.ro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel