Orban vrea să propună sistarea evenimentelor private sau limitarea la maximum 20 de participanți

Adisa Codruț / 12 oct 2020 / 11:37
Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro
Premierul Ludovic Orban. Foto: Gov.ro

Premierul Ludovic Orban a anunțat că va propune sistarea organizării de evenimente, ori revenirea la limitarea numărului participanților la maximum 20.

Premierul Ludovic Orban a anunţat, azi, că va propune sistarea evenimentelor private sau revenirea la posibilitatea organizării acestora cu maximum 20 de persoane. Argumentul lui este acela că foarte mulţi organizatori de evenimente nu respectă regulile în contextul pandemiei de COVID-19.
„Eu voi propune sistarea evenimentelor private. Este clar că reprezintă una dintre principalele surse de îmbolnăvire. Sau revenirea la vechiul sistem de 20 de persoane, deşi astăzi evenimentele se organizează cu maxim 50 de persoane în spaţii închise şi cu 100 de persoane în spaţii exterioare. Asta este lege. Sunt foarte mulţi organizatori de evenimente care nu respectă aceste reguli în organizarea nunţilor şi este posibil inclusiv să luăm decizia de a nu mai permite organizarea unor astfel de evenimente private”, a declarat Orban, citat de agerpres.ro. 

Articole Recomandate

Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy