Ordonanța cu spitalele private, încă nepublicată în Monitorul Oficial!

Dana Lascu / 05 feb 2020 / 18:05
Documente
Documente

Deși a fost, teoretic, aprobată ieri, într-un pachet de 25 de acte, Ordonanța care ar urma să modifice Legea 95 nu a fost trimisă încă la Monitorul Oficial. Nimeni nu știe cu exactitate ce prevede, negru pe alb, actul normativ care include spitalele private în programele naționale girate de Ministerul Sănătății.

Ordonanța care ar urma să modifice Legea 95 și care prevede includerea spitalelor private în programele naționale girate de Ministerul Sănătății nu e de găsit.

După ședința de Guvern de ieri, în care teoretic a fost aprobată, dar i s-au adus modificări, Ordonanța trebuia scrisă în forma finală și trimisă la Monitorul Oficial de către Secretariatul General al Guvernului (SGG).

Surse din Monitorul Oficial au declarat însă pentru DC Medical că ordonanța nu a ajuns la ei (miercuri, până la ora 18.00), la fel nici alte acte normative aprobate tot ieri, când – atenție – Guvernul era în funcție și avea abilitatea de a da astfel de ordonanțe.

Până la publicarea în Monitorul Oficial, actul normativ, al cărui conținut exact nu-l știu decât guvernanții tocmai debarcați prin votul dat Moțiunii, în Parlament, NU ESTE ÎN VIGOARE!

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy