Pacient cu COVID-19, despre boală: N-am trăit niciodată așa ceva

Angela Sabău |
Data publicării:
Teste Covid-19
Teste Covid-19

Un britanic care s-a îmbolnăvit de coronvirus explică într-un videoclip smptomele aceste boli.

Andy Hardwick, un britanic din Essex, în vârstă de 51 de ani, vorbește într-un clip video despre infecția cu coronavirus și simptomele pe care le are. El se chinuie să respire și să vorbească în același timp și atrage atenția oamenilor să ia în serios infecția cu COVID-19.  

„Mă doare coloana vertebrală, mă doare spatele, gâtul mă doare. Nu poți să vorbești, rămâi fără aer când vrei să te miști și îți vine să nu mai ridici capul de pe pernă. Durerea vine în valuri, uneori simți că te lasă, alteori e intensă. Nu am trăit niciodată așa ceva, nu doresc nimănui asta", povestește Andy Hardwick în filmarea distribuită pe Facebook de soția lui, relatează The Guardian.

Care au fost primele simptome și cum a debutat boala, citiți pe DC News, unde puteți vedea și flmarea în care britanicul explică cum se manifestă această boală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate

Știrile zilei în sănătate

16 apr 2024, 16:50
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel