Pacient cu COVID-19: „eu am trecut pe lângă moarte, am revenit!”

Angela Sabău |
Data publicării:
Pacientul a vorbit în direct la Antena 3
Pacientul a vorbit în direct la Antena 3

Alin Goga, fostul director juridic al Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, a vorbit despre momentele cumplite prin care a trecut după ce a fost infectat cu noul coronavirus. El a fost „pacientul nr. 37”.

Alin Goga este încă internat la Spitalul "Victor Babeș" din Capitală după ce a fost ifnectat cu noul cornavrus. El a mărturisit într-o intervenție la Anena 3 că a trecut prin momente groaznice.

„Am stat 14 zile la Terapie Intensivă, am făcut 6 radiografii. Voi avea o perioadă lungă de recuperare pe partea dreaptă a plămânului. (...) Eu am trecut pe lângă moarte, am revenit. Oamenii să nu o ia în râs”, a spus bărbatul, la Antena 3.

Puteți citi detaliile și declarația completă despre tratamentul primit și despre experiența trăită pe DC News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel