PALMED, coronavirus: 250 de paturi de Terapie Intensivă disponibile și specialiști, în spitale private

Adisa Codruț |
Data publicării:
Paturi de terapie intensivă disponibile și în spitale private
Paturi de terapie intensivă disponibile și în spitale private

PALMED a anunțat oficial că în mai multe spitale private se pun la dispoziție 250 de paturi de terapie intensivă și specialiști în planurile pentru gestionarea situației generate de noul coronavirus COVID-19

Patronatul Furnizorilor de Servicii Medicale Private - PALMED anunță punerea la dispoziția autorităților române a 250 de paturi de terapie intensivă din unitățile medicale private, pentru a suplimenta numărul de paturi din unitățile sanitare de stat, la nevoie.

„Răspundem astfel apelului pe care Ministerul Sănătății l-a lansat în cursul zilei de ieri și punem la dispoziția coordonatorilor acțiunilor de prevenire, control și gestionare a situației generate de COVID-19, paturi de terapie intensivă în 11 localități din toate regiunile țării. Vom răspunde prompt solicitărilor venite din partea autorităților române și ne vom implica activ cu tot ceea ce este necesar și putem pune la dispoziție în această situație", afirmă Cristian Hotoboc, președintele Patronatului Furnizorilor de Servicii Medicale Private - PALMED.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCMedical și pe Google News

Te-a ajutat acest articol?

Urmărește pagina de Facebook DCMedical și pagina de Instagram DCMedical Doza de Sănătate și accesează mai mult conținut util pentru sănătatea ta, prevenția și tratarea bolilor, măsuri de prim ajutor și sfaturi utile de la medici și pacienți.


Articole Recomandate
Crossuri externe
Descarcă aplicația DCMedical
Get it on App Store Get it on Google Play
Ultimele știri publicate
Cele mai citite știri
DC Media Group Audience
Patologii

Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2024 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel