Pandemia COVID-19 în secțiile de Terapie Intensivă. Prof dr Șerban Bubenek, la Academia de Sănătate

Dana Lascu / 20 dec 2020 / 20:51
EXCLUSIV
Prof dr Șerban Bubenek. Foto: DC News
Prof dr Șerban Bubenek. Foto: DC News

COVID-19, provocare pentru Terapia Intensivă: Prof dr Șerban Bubenek este invitatul emisiunii „Academia de Sănătăte” de luni, 21 decembrie, de la ora 11.00, realizată de către acad prof dr Irinel Popescu. 

Prof dr Șerban Bubenek, reputat medic anestezist și fost manager al Institutului de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „Prof dr C.C. Iliescu”, președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, vine luni, de la ora 11.00, la Academia de Sănătate.

Alături de realizatorul emisiunii, acad prof dr Irinel Popescu, prof dr Șerban Bubenek va discuta problemele cu care se confruntă personalul medical din Secțiile de Terapie Intensivă din cauza pandemiei de COVID-19. 

„Vom vorbi despre medicii de Terapie Intensivă, cei aflați în Linia 1 a luptei anti-COVID-19, despre problemele cu care se confruntă, despre soluțiile pe care leau găsit și despre realizările lor în această perioadă”, a explicat academicianul Irinel Popescu. 

Emisiunea va fi transmisă simultan pe paginile de Facebook și canalele de Youtube, ale DC News, DC News TV și DC Medical, luni, 21 decembrie 2020, de la ora 11.00.

Articole Recomandate
Get it on App Store Get it on Google Play

Citite săptămâna aceasta


Iti place noua modalitate de votare pe dcmedical.ro?
Politica de confidențialitate | Politica Cookies | | Copyright 2021 S.C. PRESS MEDIA ELECTRONIC S.R.L. - Toate drepturile rezervate.
cloudnxt1
YesMy